Za sastavljanje Vaše šoping liste kliknite na belinu
Kliknite taster TRAŽI i pokrenite sastavljanje Vaše korpe

Prijava

|

Registracija

recepti MARKETING

Uslovi korišćenja

Opšte odredbe

Korišćenje portala slažete se nedvosmisleno i u potpunosti ste saglasni sa eventualnim ograničenjima ili nenamernim greškama koje portal isplatise.rs nosi sa sobom.
Informacije koje portal isplatise.rs objavulje, koriste se svrhu pomoći potrošačima pri kupovini u trgovinskim objektima (supermarketima).
Korišćenje portala isplatise.rs je potpuno besplatan i mogu ga koristiti sva pravna ili fizička lica.
Ni jedan deo portala isplatise.rs ne sme se koristiti za nelegalne radnje(svrhe), niti za promovisanje istih.

Ograničenje odgovornosti

Vaše korišćenje stranica koje se nalaze na portalu isplatise.rs je u potpunosti na Vašu odgovornost.
Isplatise.rs ne može biti ogovoran, bez obzira na okolnosti za:

Cene

Cene su orijentacione i informativnog karaktera.
Sve cene su izražene u dinarima, kako su izražene i u trgovinama za koje su prikazane cene.
Portal isplatise.rs ne garantuje ispravnost cena, opis proizvoda ili tačnost slike.
Greške koje se eventualno pojave, biće otklonjene u najbržem mogućem roku. Ažuriranje se uglavnom radi na dnevnom nivou, ali postoji mogućnost da se za neke trgovine ažuriranje radi i ređe. Prilikom pregleda proizvoda ispod svake trgovine, stoji datum ažuriranja cene.
Sve greške koje se pojave na portalu isplatise.rs nemaju nameru da naštete nekom trgovinskom objektu, niti da favorizuju iste. U slučaju da primetite greške na portalu isplatise.rs, možete nas obavestiti putem mail-a, kako bismo što pre ispravili uočenu grešku. Hvala.

Promena uslova korišćenja

Isplatise.rs zadržava pravo da bez najave promene uslove korišćenja, ali će se potruditi da svi registrovani korisnici dobiju nove uslove korišćenja, ako do njih dođe.

Internet kolačići (cookies) na našem sajtu

Kako biste mogli da koristite personalizovane opcije na portalu isplatise.rs neophodno je da prihvatite kolačiće (cookies). Naši kolačići ne koriste osetljive informacije kao što su Vaše ime, adresa i oni su zaštićeni enkripcijom. Kolačiće koje mi koristimo pomažu nam da budemo bolji za Vas, saznajemo sa kog ste pretraživača došli kod nas, koji Vas je sajt preusmerio na našu stranicu (korisno za naše online oglašavanje). Na osnovu ranijih pregleda i kretanja po stranicama našeg sajta saznajemo koja su Vaša interesovanja na našem sajtu, pa Vam shodno tome pri narednom prijavljivanju možemo ponuditi relevantan sadržaj i slično. Mi koristimo kolačiće za izradu nepersonalizovane statistike. Upravljanje sadržajem nije moguće ako ste u Vašem pregledaču (browser) isključili kolačiće.
Opet, ukoliko želite da ograničite, blokirate ili izbrišete kolačiće iz portala isplatise.rs to možete učiniti u podešavanjima Vašeg pregledača. (Podešavanja se razlikuju zavisno od internet pregledača koji koristite).
Na stranicama isplatise.rs mogu se naći linkovi ka drugim web stranama koji sadrže kolačiće koji nisu povezani sa našim sajtom. Ne možemo uticati i odgovarati za kolačiće i sadržaj na drugim web stranama, ali jako vodimo računa o tome da uvek sarađujemo sa pouzdanim partnerima.
Ukoliko želite da podelite neki sadržaj sa našeg web portala sa prijateljima na društvenim mrežama, možete dobiti kolačiće sa ovih društvenih mreža, poput Facebook, Twitter, Google+ koje takođe ne možemo kontrolisati, te Vam preporučujemo da se o tome informišete na njihovim stranama.

UŠTEDITE JOŠ! Ušteda: 0,00 din.
Ukupno po prodavnicama:
  •   326557.55 din.
  •   2906.80 din.
  •   543.40 din.
  •   183770.76 din.
  •   76927.02 din.
  •   53741.31 din.
  •   48883.19 din.
loading...

Korišćenje ovog portala je određeno našim uslovima korišćenja. © Isplatise.rs, 2014. Sva prava zadržana.

Uporedite cene u supermarketima, vidite gde je najjeftinije i uštedite koristeći portal isplatise.rs!